Seminář o zoorehabilitacích

 
 V letošním roce jsme natolik pracovně vytížené, že plánovaný jarní seminář v Ostravě nestihneme připravit. Rády vám proto předáváme pozvání Nezávislého chovatelského klubu na seminář o zooterapiích.  
Po rozkliknutí odkazu se vám otevře pozvánka. Klub bude velmi rád, podělíte-li se o své zkušenosti z práce v oblasti AAA a AAT, nebo přijedete jako účastníci. Letos mají velmi zajímavé a nosné téma. Podařilo se získat mnoho zahraničních materiálů a rádi by pozvali několik odborníků na problematiku etologie a chování a výcviku zvířat. 
  
Máte-li zájem se zúčastnit , dodržte termín závěrky a sdělte, zdali se zúčastníte úvodního Setkání návštěvních týmů v Domově seniorů, nebo až vlastního semináře. 
  
Pokud budete mít zájem, jsou stále ještě k dispozici sborníky ze seminářů z minulých let - a to jak v elektronické, tak tištěné podobě. Cena elektronické verze je 50 ,- Kč + poštovné, tištěné verze v závislosti na počtu stran sborníku. Členové NCHK mají tyto materiály v elektronické podobě zdarma.   Seminář-o-zoorehabilitaci-květen-2017.odt (54097)